Ravintola Keilaniemi (Juhlatila Espoo)

Juhlatilat Espoo

Etsitkö viihtyisää ja modernia juhlatilaa Espoon seudulta? Ravintola Keilaniemestä saat niin perheen tärkeisiin hetkiin kuin muihin yksityistilaisuuksiin kaiken tarvitsemasi: juhlatilat, tarjoilut ja hyväntuulisen henkilökunnan.

Täyden palvelun juhlatalo

Ravintola Keilaniemi sijaitsee merimaisemissa ja tarjoaa upeat juhlatilat hyvien kulkuyhteyksien äärellä Espoon Keilaniemessä. Yli 15 vuoden kokemuksella järjestämme suussa sulavat tarjoilut ja teemaan sopivan kokonaispaketin. Vankan osaamisemme ja kattavan kumppaniverkostomme avulla loihdimme juhlatilaisuuksia pienistä intiimeistä illallisista aina hulppeisiin tapahtumiin.

Avarat ja modernit juhlatilat Espoossa

Keilaniemen valoisa juhlatila Espoon merimaisemissa luo puitteet monenlaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Upea aulatilamme kylpee valossa tai pääset nauttimaan sinisestä hetkestä talvijuhlien tiimellyksessä. Juhlatilaisuuden luonteesta ja istumajärjestyksestä riippuen Ravintola Keilaniemeen mahtuu 120–200 vierasta. Kesäaikaan juhlatila laajenee kauniille aurinkoterassille, jossa on istumatilaa ja pöydät 100 vieraalle. Kerro millainen tilaisuus on mielessäsi, teemme ehdotuksen tarjoiluista ja tarvittavista oheispalveluista!

Herkuista juhlat muistetaan

Ruoka – sen me osaamme ja sitä rakastamme. Mitä haluaisit tarjota juhlissasi? Pientä sormisyötävää kuohujuoman kera, kakkubuffet kahvin kera, suosikkimakujasi noutopöydästä vai herkuttelua pitkän kaavan mukaan? Suolaiset ja makeat tarjoilut toteutetaan aina toiveiden ja budjetin mukaan, olipa listalla sesongin antimia, eksoottisia makuja tai vaikka kasvisruokaa. Keittiömestarimme pikantit menuehdotukset huomioivat luonnollisestikin myös erikoisruokavaliot. Voit valita mieleisen valmiista menuvaihtoehdoista tai keittiömestarimme suunnittelee tarjoilut omien ideoidesi pohjalta.

Pyydä tarjous alta tai tutustu juhlatilaan tarkemmin.

 

Ota yhteyttä

Vieritä ylös